Minusta / About Me

Frida Maria Pessi
frida (ät) perjantaipainos dot com

In English below.

Olen uusturkulainen kirjoittaja, teatterikriitikko, tiedottaja, kulttuurituottaja ja mediatutkimuksen FM, jolle tekstien lomassa seikkaileminen on paljon muutakin kuin työ ja harrastus.

Olen opiskellut luovan kirjoittamisen perus- ja aineopinnot Turun yliopistossa, jossa olen suorittanut myös luovan kirjoittamisen mestarikurssin. Kirjoittamisen opiskeluni on jatkunut Turussa Kirjan talon akatemioissa. Olen myös itse opettanut kirjoittamista muun muassa koulutus- ja kulttuurijärjestö TSL Turun luovan kirjoittamisen kursseilla sekä erilaisilla tilauskursseilla.

Leipätyökseni teen järjestöviestintää ja arvioin teatteria Turun Sanomiin. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa järjestölehdissä toimittajana ja päätoimittajana.

Mediatutkimuksen vuonna 2018 valmistunut pro gradu -tutkielmani käsittelee fanifiktion roolia ja merkitystä monialustaisessa kerronnassa.

Tulevaisuudessa haluaisin toteuttaa erilaisia yhteisöllisiä kirjoitusprojekteja.

Vapaa-ajalla olen Batman groupie, trekkie ja oldskool Sunnydale girl.

In English:

I am a writer and MA in media studies.

I have studied creative writing at the University of Turku. 

I work as a communications officer in a non-profit organization and review theater in my local news paper. Previously I have worked as a journalist and chief editor.

My Master’s thesis in Media Studies researched the role of fanfiction in transmedia narrative.

In the future I would like to take part in a communal writing projects.

On my freetime I am a Batman Groupie, a Trekkie and an Oldskool Sunnydale Girl.