NaNoWriMo2018: kauhuviikko / Week of horror

In English Below

Marraskuun ensimmäistä täyttä viikkoa voinee tituleerata lähinnä kauhuviikoksi.

Kirjoittajan pahin painajainen on se, kun kaikki muu asettuu kirjoittamisen tielle. Työt, muut velvollisuudet ja elämä yleensä tekivät kirjoittamisesta mahdotonta ja siksi loppuviikon sanamäärät jäivät pyöreään nollaan. Onneksi yksi hyvä kirjoituspäivä piti huolen siitä, ettei olematonta tarvinnut merkata lopulliseen saldoon.

Viikon opetus on se, että itselleen pitää antaa lupa kirjoittaa ja kirjoittamisell pitää tehdä aikaa. Sanon aina, että kirjoittaminen on tärkeintä elämässäni, mutta miksi se ei näy teoissani? Olen huono aikatauluttaja, mutta ehkä kirjoittamiselle pitää ruveta merkitsemään slotteja kalenteriin. Kaikki hyvät vinkit kirjoittamisen aikatauluttamiseen ovat kullan kalliita ja otan niitä ilolla vastaan.

Tarinassa on edetty lähemmäs olennaista. Eemil, vieterisydäminen poika, on aivan kohta valmis nousemaan ilmalaiva Auran kyytiin ja tapaamaan sen eriskummallisen miehistön. Ihan kivuttomasti se ei kuitenkaan käy, ei kai minkään suuren seikkailun alkusysäys koskaan.

Sanoja tällä viikolla: 4762
Matkaa tavoitteeseen: 35 875
Sanoja kokonaisuudessaan: 14 125

In English:

The first full week of November could be titled as a week of horror.

The writer’s worst nightmare is the situation where everything else comes before writing. Work, other duties, and life, in general, made writing impossible this week, and therefore the word count was zero on most of the days. Fortunately, one good writing day saved me from marking zero as the total word count of the week.

The lesson of the week is that you must allow yourself to write and make time for it. I always say that writing is the most important thing in my life, but why doesn’t it show in my actions? I am a lousy scheduler, but perhaps I need to start to reserve some slots from my calendar just for writing. I accept all good tips how to schedule my writing.

The story is moving closer to action. Eemil, the boy with the clockwork heart, is just about to get aboard on airship Aura and meet its peculiar crew. However, like all beginnings of great adventures, it won’t be easy.

Words this week: 4762
Words in total: 14 125
Words to go: 35 875

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.