Kuvitteluperjantai pohtii antologijulkaisemista /Podcast about anthologies

(In English Shortly: In our newest podcast episode we talk about writing in anthologies. Podcast is available only in Finnish.)

Antologiat ovat hyvä tapa harjoitella julkaisuprosessia. Suomessa antologiat ovat myös laadukkaita, joten ne ovat varteenotettavia julkaisukanavia. On hauska myös kirjoittaa teeman ääreltä tai kokeilla uusia tyylejä. Muun muassa näitä pohdimme Kuvitteluperjantain uusimmassa podcastjaksossa.

Voit kuunnella jakson suoraan SoundCloudista tai klikata Kuvitteluperjantain omalle sivulle. Molemmista löytyvät myös aikaisemmat jaksot.

Kuvitteluperjantai on kahden totisen kirjoittajan epätodellinen podcast, jossa imeydymme kirjoittamisen uumeniin. Se on toteutettu yhteistyössä Kuvittelupaikka-blogin Suvi Holopaisen kanssa. Kuvitteluperjantain kautta haluamme osallistua keskusteluun kirjoittamisesta elämäntapana. Julkaisemme uuden jakson joka toinen perjantai, aina parittomilla viikoilla SoundCloudissa.

Kuuntele uusin jakso: Yksissä kansissa koko kirjo

Tutustu podcastiin ja sen tekijöihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *