Uusi podcastimme Kuvitteluperjantai näki päivänvalon ­– New Finnish podcast in town

In English Below

Sanon aika usein puolistosissani, että minun on usein helpompi puhua kirjoittamisesta kuin kirjoittaa. Kuten Innon Markokin jo aikanaan sisustusohjelmassaan sanoi, jos et voi piilottaa tai korjata jotain ongelmakohtaa, korosta sitä. Siinäpä aasinsiltaa kerrakseen tähän uutiseen.

Tänään perjantaina 16.8. näki päivänvalon uusi podcastimme Kuvitteluperjantai. Podcastin takana hääräävät kaksi kirjoittaja-alteregoa Kesä ja Rauha, sekä kaksi kirjoittajablogia Suvi Holopaisen Kuvittelupaikka ja ikioma Perjantaipainokseni. Tarkoituksenamme on keskustella kirjoittamisesta erilaisista näkökulmista toisinaan itseironisellakin otteella.

Kuvitteluperjantai-podcast syntyi ystävyydestä, rakkaudesta kirjoittamiseen ja tarpeesta sanoittaa omia ajatuksiaan tekstintekijänä ja tarinankertojana. Löydät Podcastimme sivuiltani, Kuvittelupaikan verkkosivuilta tai suoraan SoundCloudista. Uusi jakso julkaistaan aina joka toinen perjantai parittomilla viikoilla. Jaksokuvauksiin voi tutustua jo täällä.

Kuuntele nyt ensimmäinen jakso SoundCloudista. Ensimmäisessä jaksossa pohdimme muun muassa kirjoittajastereotypioita ja omaa kirjoittajaidentiteettiämme.

Kuulemme mielellämme palautetta ja ajatuksia podcastistamme, sillä tämä on meille kummallekin täysin uusi aluevaltaus.

In English

There is a new podcast in town. Kuvitteluperjantai (Imaginary Friday) is a podcast about writing. The podcast is in Finnish and new episode will be published every other Friday. The podcast is a collaboration between Kuvittelupaikka blog by Suvi Holopainen and Friday Press (Perjantaipainos).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.