Kuvitteluperjantai juonii / Plot scheming in the Podcast

(Shortly in English: In our newest podcast episode we talk about plots, themes and stories. Podcast is available only in Finnish.)

Mitä eroa on juonella ja tarinalla? Siitä me puhumme Kuvitteluperjantai-podcastin uusimmassa jaksossa. Itse tunnustaudun palapelikirjoittajaksi, jonka juonet rakentuvat kohtausten ympärille. Asialla lienee jotain tekemistä sen kanssa, että novelli tuntuu edelleen omaan näppikseen sopivimmalta tekstimuodolta. Mutta voiko novelleista syntyä romaani? Entä olenko oikeasti niin pihalla juonirakennelmieni kanssa kuin kuvittelen olevani? Ajatuksia aiheesta ja aiheen vierestä voi jälleen kuunnella podcastistamme.

Voit kuunnella jakson suoraan SoundCloudista tai klikata Kuvitteluperjantain omalle sivulle. Molemmista löytyvät myös aikaisemmat jaksot.

Kuvitteluperjantai on kahden totisen kirjoittajan epätodellinen podcast, jossa imeydymme kirjoittamisen uumeniin. Se on toteutettu yhteistyössä Kuvittelupaikka-blogin Suvi Holopaisen kanssa. Kuvitteluperjantain kautta haluamme osallistua keskusteluun kirjoittamisesta elämäntapana. Julkaisemme uuden jakson joka toinen perjantai, aina parittomilla viikoilla SoundCloudissa.

Kuuntele uusin jakso: Ytimessä juoni

Tutustu podcastiin ja sen tekijöihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.