Milloin kirjoittaminen on vaikeaa? Sitä pohtii Podcastimme uusin jakso / Podcast in Finnish: Sometimes writing is hard.

(In English Below)

Lapsena kirjoittaminen oli ihanaa. Tarinoita putkahteli päähäni päivittäin ja vihkojen sivut täyttyivät sanoista ja lauseista. Ei ollut itsesensuuria, ei ollut täydellisten lauseiden tavoittelua. Oli vain kirjoittamisen riemu.

Kirjoittamisen riemun tunnistan edelleen, mutta on kirjoittamisessa nykyään muitakin puolia. Joskus se on vaikeaa. VAIKEAA. Tätä ei voi kirjoittaa tarpeeksi isoin kirjaimin. Joskus kirjoittaminen on tuskaa. Mutta on hyvä kuulla, etten paini tämän asian kanssa yksin. On muitakin, joille kirjoittaminen on joskus vaikeaa. Siksi halusimme puhua aiheesta myös Kuvitteluperjantai-podcastissamme.

Kuuntele uusimmasta jaksosta, mikä sai Kesän melkein jättämään romaanikäsikirjoituksensa ja miksi Rauha edelleen kirjoittaa runoja Instagramiin.

Podcastimme uusimman jakson löydät tuttuun tapaan SoundCloudista. Siellä voit kuunnella myös aikaisemmat jaksot.

Kuvitteluperjantai on kahden totisen kirjoittajan epätodellinen podcast, jossa imeydymme kirjoittamisen uumeniin. Se on toteutettu yhteistyössä Kuvittelupaikka-blogin Suvi Holopaisen kanssa. Kuvitteluperjantain kautta haluamme osallistua keskusteluun kirjoittamisesta elämäntapana. Julkaisemme uuden jakson joka toinen perjantai, aina parittomilla viikoilla SoundCloudissa.

Kuuntele uusin jakso: Joskus on vähän vaikeeta

Tutustu podcastiin ja sen tekijöihin

In English:

Writing as a kid was wonderful. Stories flowed through my head daily and the pages of the notebooks were filled with words and phrases. No self critic, no pursuit of perfect words. Just the joy of writing.

I still enjoy writing a lot but no longer it is only a joy. Sometimes it is difficult. HARD. Sometimes writing is a pain. But it’s good to hear that I am not alone. Others too find writing difficult sometimes. That’s why we wanted to talk about this in our podcast.

The podcast is only available in Finnish.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.