Kuvitteluperjantai-podcast: Grande Finale

Shortly in English: We made it. Ten episodes of out podcast about writing. What an autumn it was. I learnt a lot about myself as a writer. Thank you for everyone who has listened. This is the final episode. The podcast is only available in Finnish.

Olisinko uskonut ennen syksyä, että vuodenvaihteeseen mennessä olemme Kuvittelupaikan Suvin kanssa äänittäneet, editoineet ja julkaisseet 10-osaisen podcast-sarjan kirjoittamisesta? Ei, en olisi, mutta niin me vain teimme. Se oli raskasta, mutta ihanaa. Ihan niin kuin kirjoittaminenkin.

Opin paljon itsestäni kirjoittajana ja onnistuin myös vahvistamaan kirjoittajaidentiteettiäni. Viimeisessä jaksossa me kirjoitamme ja nauramme.

Kiitos kaikille kuuntelijoille.  

Podcastimme uusimman jakson löydät tuttuun tapaan SoundCloudista. Siellä voit kuunnella myös aikaisemmat jaksot.

Kuvitteluperjantai on kahden totisen kirjoittajan epätodellinen podcast, jossa imeydymme kirjoittamisen uumeniin. Se on toteutettu yhteistyössä Kuvittelupaikka-blogin Suvi Holopaisen kanssa. Kuvitteluperjantain kautta haluamme osallistua keskusteluun kirjoittamisesta elämäntapana. Julkaisemme uuden jakson joka toinen perjantai, aina parittomilla viikoilla SoundCloudissa.

Kuuntele uusin jakso: Miski tätä viitsii tehdä?

Tutustu podcastiin ja sen tekijöihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.